Pihavisio Oy

Pihavisio Oy


Pihakaupan nimi: Pihavisio Oy
Osoite: Kavallinmäki 15 A, 02710 Espoo
Puhelinnumero: 0505292599
Kotisivut: www.pihavisio.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 1, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...
Yksi arvostelu

  Sami Veikkolainen

  Hei,

  minkälaisia kokemuksia muilla on Pihavisio Oy yrityksestä, jotka mainostavat tekevänsä pihasuunnittelua, viherrakentamista, pihanhoitoa, neuvontakäyntejä, idealuonnoksia jne.?

  Meille he lupasivat vuoden 2018 huhtikuussa tulla tekemään konsultointikäynnin pihalla tiettynä aikana. He eivät kuitenkaan tulleet lainkaan sovittuna aikana eivätkä ottaneet yhteyttä. Selvää pihasuunnittelijoiden ammattitautia – ajanhallinta täysin retuperällä.

  Sain sitten jälkikäteen kiinni ja tulivat myöhemmin puoleksi tunniksi pihalle ihmettelemään. Pyysivät laittamaan tarjouspyynnön, jonka laitoin sähköpostilla. Eivät koskaan vastanneet kyseiseen sähköpostiin ja koitin saada lukuisia kertoja puhelimella kiinni. Lopulta lähes kuukautta myöhemmin minulle vastattiin puhelimeen ja ilmoitettiin, että eivät kerkiä vastaamaan meidän tarjouspyyntöön tai tekemään meidän pihaan.

  Nyt yli 1,5 vuotta myöhemmin laittavat sähköpostin, että laskuttavat konsultointikäynnistä 3 tuntia. Kävivät siis puoli tuntia pihalla ja konsultointikäynti olisi kuulunut työhön, jonka olisin tilannut heiltä, mutta eivät koskaan vastanneet ja jouduin aloittamaan toisen toimijan kanssa alusta koko projektin.

  Näillä ei tunnu olevan minkäänlaista käsitystä ajanhallinnasta, asiakkuuksienhallinnasta tms. Ei suosittele missään nimessä kääntymään piha-asioissa, pihasuunnittelussa, viherrakentamisessa, pihanhoidossa tms. heidän puoleensa.

  Itselläni jäi vain ja ainoastaa huono maku suuhun koko asiasta. En suosittele yrityksen palveluita kenellekään ja etenkään, jos haluat saada pihasi kuntoon.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista